OVER STUDIO UPSCALE

OVER

Ik kies voor een persoonlijke & betrokken aanpak!

MET PASSIE EN HART BRENG IK JOUW BOODSCHAP OVER OP BEELD


Dat wat ik als mens belangrijk vind in het leven, pas ik ook toe binnen mijn bedrijf. Openheid, eerlijkheid, betrouwbaarheid, betrokken zijn, oprechte interesse hebben in jou als persoon en waarde leveren. 

Geen kant en klaar design maar jouw unieke en bijzondere persoonlijkheid laten zien op jouw website. Laten zien wie jij bent, waar jij voor staat en wat jij te bieden hebt. Jij bent je bedrijf! Durf jij jezelf te laten zien?

 

WEBDESIGNER

HI, MIJN NAAM IS ELVIRA VAN DE VEN

Ik ben gespecialiseerd in het bouwen van WordPress websites

Hi, ik ben Elvira, 38 jaar jong en moeder van 3 dochters, Naomi (20), Danisha (15) en Jaisey-Leigh (11).  Drie slimme & mooie meiden waar ik ontzettend trots op ben.

Ook ben ik zus, tante, vriendin, creatief, ambitieus, positief, inspireer ik graag anderen en heb ik passie voor het leven. Naast het bouwen van websites volg ik mijn andere passie; begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin te veranderen. Ik vind dat iedereen het verdient om in zijn eigen kracht te staan en help ze hier met alle liefde mee.

Daarnaast vind ik dat elke ondernemer een prachtige website verdient en hiermee zijn boodschap naar buiten brengt. Deze boodschap vertaal ik vanuit mijn creatieve mind en zet het om in beeld. Hier komt mijn empathisch vermogen van pas, inleven in jou als persoon, in jouw belangen en wensen & behoeften.

Met websites bouwen voed ik mijn creatieve drive en geest. Hier word ik héél blij van 🙂